29 února 2008

 

A zase ta banka

V prosinci jsem si tu stezoval, jak nemuzu utracet v US dolace u obchodniku, co vyzaduji Verified by VISA, jelikoz moje zkurvena banka neco posrala a nemuzu se do toho programu prihlasit, aby mi to slo. Byl jsem v bance, kde to meli zridit. Odchazel jsem sim, ze za mesic to pry bude fungovat.

Mesic se sesel s mesicem a zase nastal cas utraceni penauzi. Naklikam objednavku a s vedomim, ze banka uz to zaridila, se pokusim objednat. Presmerovani na Verified by VISA. Zadam info. A co nevidim. HOVNO! Porad to nefunguje. Zkousim vickrat. Porad hovno. Zacinam tusit, odkud vitr vane. V bance jsou proste nekompetentni dementi. Tak jeste zkusim paypal. Taky nejde. Zvlastni vec. Kdyz neni zustatek, tak to ma vzit z karty. Limit na karte je 1000, ja platim o dost min nez je tisic. Tak co se deje? No nejspis banka zase neco posrala. Tak obvykla cesta. Prevod penez na paypal ucet trva 5 dni. Tomu rikam rychlost. V 21. stoleti, kdy se vzdalenost mezi Evropou a Amerikou zkratila na cca 200ms, trva prevod mezi bankama v jednom state stale 5 dni.

Verified by VISA proklamuje, jak chrani zakazniky a jejich penize. Chrani je dokonale. Svy penize proste neutratite, ani kdybyste se na hlavu staveli a odstrkovali usima.

Komentáře: Okomentovat



<< Domu

This page is powered by Blogger. Isn't yours?