18 října 2007

 

DFUS: studenti mailuji

Posilate maily? Asi jo. Kazdy slusne vychovany clovek na uvod pozdravi. Zformuluje dotaz, prani, pribeh, co chces sdelit, podepise se. Normalni lidi pouzivaji interpunkci, velka pismena, tecku za vetou, velky pismeno, tam kde ma bejt - treba na zacatku vety. Kdyz dostanete email, kde jsou odstavce oddeleny mezerou, hovorime o stesti.

Jak to vypada v US? Otresne. Bezne nikdo nepozdravi, no dobra to by se jeste dalo. Rovnou zacnou psat, vsechno malyma pismenama, zadny carky, tecky. Vety neexistuji. Bezne dostanete jednu silene dlouho radku, kde je vsechno, napr. 8 dotazu. Taky by to mohli napsat do samostatnych radku/odstavcu, aby na to clovek mohl dobre odpovidat. Kdyz se student podepise, mame aspon trochu kliku, ze vime kdo to je a lze odpovedet. Ono je preci jasny, ze kdyz mi nekdo napise z adresy hotgirl78@hotmail.com, tak presne vim, jaky student to je a na co ho ucim. Preci ten na druhym konci je jasnovidec a vidi me, ze sedim za svym kompem a pisu mu.

Lze mluvit o zazraku, ze aspon zanechavaji historii. Ovsem ta se jejich dementnimi klienty (patrne webovymi) deformuje opet do jednoho souvisleho radku, takze v tom clovek po dvou odpovedich fakt nic nenajde.

No co budu dal povidat - dementi prvni tridy. aSIjIMzACNUpSATpODOBNYMsTYLEM.

Komentáře: Okomentovat



<< Domu

This page is powered by Blogger. Isn't yours?