09 května 2007

 

Dementni e-maily

E-mailujete? Posilate radoby vtipne obrazky kamaradum? Tydne jeden? Dva? Denne jeden? Dva? Tri? A co prezentace v PowerPointu? Nebo treba obrazky ve Wordu? Nahotinky? A co takhle maily, kde na konci stoji, posli to dalsim deseti lidem, at neprerusis retez? Je to preci tak snadne, klik, klik a uz to jede. Sto lidem najednou, mamo. Ovladat pocitac je tak snadne!

Ale me uz to vazne sere. Kazdou chvili mi nekdo posila nejakou prezentaci v PowerPointu. Nebo treba neco ve Wordu. A ja jsem to vubec nechtel. Jestli si mysli, ze je muj zivot fadni a ze se budu kralovsky bavit pri cteni wordovskeho dokumentu, jehoz obsah uz je stejne starej (kolovalo to pred 2 rokama a ani predtim to nebylo vtipny), tak se pletou. Cumet na nejaky PowerPoint a koukat na neco co ma byt desna sranda taky nepatri k cinnostem, kterymi si kratim volne (ne dlouhe!) chvile. Ja se bavim jinak a vyznavam jiny druh humoru. A PowerPoint ani Word mezi ne rozhodne nepatri.

Byl bych tisickrat radsi, kdyby sedli na napsali: Jak se mas? Ja delam tohle a co ty? U nas je tohle novy, jak u tebe? To bych si precetl radsi, nez cumet na 8 krat preposlany email, kde jsou adresy asi ticice lidi, ktery neznam, ale u kterych bezpecne vim, ze o kompech vedi kulovy a ze se jim diky tomu preposilani jednou dostane muj email do seznamu kontaktu a ze az se zase objevi nejaky cerv, takze mi od nich prijde vir. Pripadne, ze se tenhle mail jednou dostane do ruky nejakymu spamerovi...

Mlatit to hlava nehlava!

Komentáře: Okomentovat



<< Domu

This page is powered by Blogger. Isn't yours?