25 května 2007

 

BFU v akci: Rychla odpoved

Opravdu nevim, kde se to v tech lidech bere. Nejdriv mi napise dement, ze jestli mu to pobezi na jeho uzasnym hardwaru. Tak ho odkazu na stranku se systemovymi pozadavky. Jako by si to nemohl najit pres google. Pak se me dement pta, jestli jeho OMAP procesor je procesor zalozenej na ARM. A ze pry neni moc technicky zalozenej. Na to se ho zeptam, co je technickyho na pouzivani googlu a vlozeni "ti omap processor" a odpoved najde na prvnim odkazu, coz je odkaz na wikipedii.

Po 12 dnech napise, ze program odinstaloval, ale ze mu zustala ikonka ve slozce Programy, ktera nefunguje, a ze jako jestli to musi smazat rucne. Jenze v tu dobu jsem byl zrovna mimo Internet, takze jsem mu nemohl odpovedet. Po trech dnech dalsi mail, kde urguje svuj pozadavek. Zrovna mam na starosti daleko dulezitejsi veci jako je napr. presun me malickosti pres ocean. No a po 4 dalsich dnech zase email, kde se divi, ze predtim jsem mu odpovedel hned a ted nic.

Opravdu nevim, kam na to ti lide chodi, ze si mysli, ze nedelam nic jinyho, nez ze cekam na maily BFU, abych jim mohl okamzite odpovedet. Jasny, ja preci nemam nic jinyho na praci nez odpovidat na dementni dotazy, na ktery uz jsou odpovedi na webu. Stacilo by jen pouzit vyhledavac... Ale dement tohle nikdy neudela, protoze je dement.

Komentáře: Okomentovat



<< Domu

This page is powered by Blogger. Isn't yours?