06 listopadu 2006

 

Šprechn zí dojč?

Je to mozny? Je!
No to snad neni mozny! Ale jo, uz je to tak.
Za co? Proc?

Tak ted bych to vysvetlil. Uz ani nemam silu psat uvody. Tak strucne: Neoficialnim jazykem internetu je anglictina. Pokud delam webovy stranky pro kohokoliv ze sveta, volim anglictinu. Je jedno jestli jsem Tatar, Mongolec, ledni medved nebo tucnak. Proste, jak to ma byt pro vsechny, tak anglictina. Bez vyjimky! Jakmile je to v jinym jazyku, stava se to omezeny jen na skupinu hovorici tim jednim jazykem (a ta skupina je MALA). Anglictina je nejrozsirenejsi, proto anglictina. VZDY!

Dal. Kdyz chci nekomu psat email a neznam ho (treba autor nejakyho softu), tak bych si mel zjitil, jaky jazyk umi. To abysme se jako domluvili. Vetsinou, pokud to ten clovek nabizi na webu, tak v jakyku, ve kterym ma webovky, tak tim jazykem mu napisu. Protoze jako predpokladam, ze kdyz je schopnej udelat webovky ve svahilstine, tak asi svahilsky umi, a tak mu budu psat svahilsky a ne urugvajsky. To se mi zda vcelku jako dost logicky, ne?

Tak proc mi ten dement pise nemecky? Odkud jako ziskal ten pocit, ze umim nemecky. Webovky jsou preci v anglictine. Dement, DEMENT, D.E.M.E.N.T.! Zabit!

Komentáře: Okomentovat



<< Domu

This page is powered by Blogger. Isn't yours?