16 srpna 2006

 

Rozložení klávesnice - zabte kreativní designéry

Žádné zdržování a jedeme dál. Už je to nějakej pátek, co jsem vybíral jednoduchou klávesnici ke svému ďábelskému stroji aby ladila, tak černou. Naivní představa, že "mrknu na CC, vyberu jednu a objednám" padla po první hodině hledání. Nějakého dementního designéra asi napadlo, že by mohl vykázat nějakou aktivitu a upravit rozložení klávesnice.
Už jsem si postupem času zvyknul na wokenní klávesy, sice je skoro na nic nepoužívám, ale naučil jsem se jim alespoň vyhýbat při psaní. Přežiju i malé Enter nebo Backspaceale ne tyhle prasárny.
Zrušený Insertsakra čím mám označovat soubory ve file manageru? Léty prověřená kombinace kláves na kopírování Ctrl + Insert a Shift + Insert je taky nepoužitelná.
Přetočení funkčních kláves Home, End Další pokus o nasrání uživatele. Nejlepší je kombinace přetočení + chybějící Insert + posunutí šipek. Hlavně, že má ta klávesnice navíc 15 super hyper pumprdlíků.
No a extrémem je kompletní zrušení kláves Home a spol., naprásknutí šipek pod Enter a tím kompletní přerod v dementní uspořádání a zmenšení klávesnice o 5 cm.
Jestli jde o tajnou soutěž o nejnasranějšího uživatele, tak se vzdávám a už by s tím mohli zase přestat. Jinak zastřelit, uškrtit a pověsit každého kdo za to může :-D

Komentáře: Okomentovat



<< Domu

This page is powered by Blogger. Isn't yours?