30 července 2008

 

Vice dementu v bance nez je zdravo

Ty nase banky jsou teda pekne... nenapravitelne. 18.7.2008 rusim konto u Ceske sporitelny, pac uz me nebavi jim platit za vedeni uctu, kdyz s tom uctem nic nedelam. Stejne tak nechapu proc mam platit za prichozi a odchozi platby. To se v civilizovanych zemich nedela, protoze banky vydelavaji obchodovanim na trhu a nevydelavaji na klientech - coz tedy asi znaci, ze je banka neschopna, kdyz nedokaze vydelavat na trhu.

Toho 18.7. kdyz jsem to sel rusit, tak se me bankovni urednice ptala proc to rusim. Tak rikam, ze s tim nejsem spokojenej a vona jak to. No mate to moc drahy. A ona hned, ze kdyby jsme vyslechli vyzvy banky a sli si predelat ucty na osobni, tak ze by to bylo ok. Tohle taky porad nechapu. Co me zajima, jestli tomu rikaji sporozirovy, osobni, firemni, ruzovy, hovnovy. Ja chci cislo, kam mi lidi muzou posilat prachy, odkud ja muzu posilat prachy, muze na to z netu, prip. z telefonu. Mma k tomu kartu, kterou muzu platit a smitec. Ze tomu oni nejak rikaji a podle toho si strhavaji penize, na to jim seru. Ale zpatky k urednici. Tak ona hned, no to delate ale chybu, ja jsem tu mela pana, ten odesel k GE money no a za mesic byl zase zpatky u nas. Tak tomu rikam neotresitelna logika. Protoze se jeden vul vratil k CS (v jaky dobe to asi bylo, kdyz vsechny banky jsou na tom s poplatky temer podobne), tak to znamena, ze CS je nejlepsi a vsichni u ni musi zustat. Ani jsem nerekl, k jaky jiny bance jdu a ona na me vytahne GE money. Krava! To, ze se mnou jednala jak s 5 letym blbeckem, ktery nevi co dela pomijim, ale takhle se profesional nechova. Jenze k tomu maji u CS asi daleko - tedy minimalne na nasi pobocce. Kdyz se me nakonec ptala, kam ty penize chci prevest, nadiktoval jsem ji ucet u moji novy banky. Natukala kod a vylezl ji nazev. Cumela na to jak kureci prdel, asi to v zivote neslysela, tak to jsem se v duch chechtal jak datel.

A aby toho nebylo malo, tak co mi dneska neprijde postou:

V Praze 28. cervence 2008

Vazeny pane,
jsme radi, ze vyuzivate sluzeb Ceske sporitelny. Radi bychom vam nabidli predschvalenou pujcku ve vysi 50K Kc...

Takze bud ty kreteni v tom maji pekny bordel nebo proste zneuzovaji osobni udaje a porusuji zakon, stejne jako spameri. To, ze za vypis z uctu mi nauctuji 12Kc to jim neva, ale nevyzadany obchobni sdeleni mi posilaji. Tomu se rika demence prvni kategorie. Uz, aby to zkrachovalo...

This page is powered by Blogger. Isn't yours?