01 března 2007

 

Chtel bych pro vas pracovat

Jsou dny, kdy se nic nedeje a jsou dny, kdy neverite svym ocim, usim, atd. Tak napriklad dneska mi prisel email a nejaky clovek mi pise portugalsky. To neni nic divnyho, lidi mi pisou v ruznych jazycich, kterym nerozumim. Na to uz jsem si zvykl a vzdy obdrzi odpoved v nasi krasne materstine.

Nevim, jak prisel na to, ze umim portugalsky. Hodil jsem teda jeho email do babylonsky rybky a zhruba jsem pochopil, ze chce neco s praci. Bud me chce najmout nebo chce abych ho najmul ja. To jsem z toho nejak vytusil. V priloze mel zivotopis v anglictine, portuglastine a spanelstine. Tak jsem si pocetl. Pochopil jsem, ze ma nejaky zkusenosti s programovanim a prodejem produktu. A zrovna jako na potvoru takovyho cloveka do svy "firmy" co: nepotrebuju. Zvlast ne takovyho, ktery pise portuglasky emaily lidem, ktery portuglasky neumi. Kterymu nedochazi, ze kdyz nekdo dela freeware, tak nema firmu, nema zamestantce, dela to ve volnym case, atd. Cili, ze mu praci co: nenabidne. Nebo pokud najima, tak proc pise portugalsky? Jen dement si nejdriv nezjisti, jakym jazykem ten dotycny mluvi. No reknete, chteli byste takovyho bezmozka vyleptanyho ve svy firme? A jeste by za to chtel penize... Kam ten svet speje? :)

Dalsi zajima vec ale byla, ze v mailu byl prilozeny nejaky clanek, ktery tento dement sesmolil a ktery se tykal nejakych termoregulaci. Tak jestli chce, abych si koupil nejaky kamna nebo co, tak ty zrovna nepotrebuju. I kdyz musim pripustit, ze posledni dobou je v noci celkem kosa :) No kazdopadne poslal jsem mu zpatky krasny cesky email, at si chlapec pocte, ne?

This page is powered by Blogger. Isn't yours?